Alma Ugarte Pérez

Alma Ugarte Pérez

Född 1987 i delstaten Puebla och bor numera i Mexico City. Alma har studerat internationella relationer och arbetar med mänskliga rättigheter i Mexiko. Alma älskar att resa och lära känna människor från olika kulturer. Hon vill visa våra resenärer det Mexiko som inte visas på nyheterna, ett solidariskt och vänligt land. Leder sin första resa för oss i december 2017.

Mexiko

Ang Dawa Sherpa

Ang Dawa Sherpa

Född 1972 i Gorakhani. Gift och har två barn. Dawa har stor erfarenhet av vandringar i Himalaya och har även bestigit ett 20-tal berg över 6000 meter inklusive Mt Everest.

Aung Zaw

Aung Zaw

Aung Zaw som kallas Zaw Zaw är född 1973 och bor i Mandalay.
Zaw Zaw är gift och har två barn, en flicka som är 22 och en pojke som är 14.
Han har arbetat som reseledare på frilansbasis sedan 1996. Zaw Zaw vill att du som resenär skall lära dig mycket om Burma både av äldre och modernare historia. Dessutom kommer han att dela med sig av talrika historier om hur vanligt folk lever i ett samhälle under snabb omvandling.

Med tåg och båt genom Burma
Burma

Bamin Baro

Bamin Baro

Född 1976 och har arbetat som guide sedan 2010. Han tillhör Apatani folket, bor i Arunachal Pradesh och har en examen i konst. Han gillar att resa, fotografera och går gärna upp tidigt för fågelskådning.

Nordöstra Indien

Brenda Besada

Brenda Besada

Född 1988 i Santa Clara. Sedan 2010 bosatt i Havanna där hon studerat musik och nu producerar musikprogram för TV och radio. Sysslar även med mycket annat inom musik och dans. Hela hennes familj sysslar med musik i olika former. Nära vän till Eva Garcia. Började arbeta som reseledare våren 2016.

Kuba
Musik på Kuba

Carlos Mijangos

Carlos Mijangos

Född 1979 och har lett våra resor sedan 2003. Bor i Ciudad Vieja, en liten stad utanför Antigua i Guatemala. Professionell guide.
"This tour is more than a job, I consider it my hobby. Come travel with me to discover how different Europe is to Central America"

Costa Rica & Nicaragua
Guatemala & Belize
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se