Ecuador Sovande sjölejonunge i Galápagos

Ecuador

Spektakulära naturupplevelser

Ecuador är ett mångfacetterat land där skillnaden mellan olika regioner är stor. Känn historiens vingslag i Quito och Cuenca, njut av heta källor i Anderna, upplev vardagen tillsammans med familjer i Amazonas och koppla av vid Stillahavskusten. Du kan även välja att lägga till Galápagosöarna! Här ruvar fåglarna på ägg mitt på stigen, havsleguanerna sträcker slött ut sig på stenarna och sjölejonen leker bredvid dig i vattnet. Dag för dag

Titta i vår bildsamling
Lugnare Resa i lugnt tempo utan krav på fysisk ansträngning
Reslängd 15 dagar
Deltagare3-16
Bokning

Program

dagProgram
1 Guayaquil
2-4 Nationalparken Machalilla vid Stilla havet
5-7 Cuenca och Ingapirca
8-9 Heta källor och vattenfall i Baños
10-12 Djungelaktiviteter och boendet Runa Huasi
13-15 Quito - ett världsarv
dagProgram
1-14 Samma resplan som den ordinarie resan
15 Flyg till Galápagos
16-19 Närkontakt med djur
20 Guayaquil

Titta i vår bildsamling

Karta

Karta

Reseledare

Samuel Córdova Samuel Córdova
Född 1975 i Ambato och bor sedan år 2000 i Quito. Samuel har en utbildning som kommunikatör och har arbetat som nyhetsreporter på tv och med internationellt studentutbyte med Kanada. Samuel har arbetat som reseledare för Läs & Res sedan 2003. Han njuter av att resa, dela med sig av Ecuadors kultur och visa upp de fyra regioner som gör Ecuador till ett världens mest spännande länder; Anderna, Amazonas, Galápagos och Stilla Havskusten. Samuel är stolt över att visa upp sitt lands rikedomar, i form av dess varierande natur, olika etniska grupper och gastronomi.

"Jag har turen att arbeta samtidigt som jag känner mig som en del av gruppen under mina resor med Läs & Res resenärerna. Jag njuter av att vandra i bergen, beskåda solnedgången vid Stilla Havet, variationen av djur och mäktiga floder i Amazonas och självklart möjligheten att simma med sjölejonen i Galápagos!"
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se