Vandra i Atlasbergen Stanna upp och njut

Vandra i Atlasbergen

Byar du endast når till fots

En spektakulär vandringsresa! Genom olivlundar och cederskogar, genom traditionella samhällen och högt upp i bergslandskapet. Under sammanlagt åtta vandringsdagar gör du två olika vandringar, en i Höga Atlas och en i Mellersta Atlas. Förutom vandring besöker du Marrakech, världsarvet Ait Benhaddou, övernattar i öknen och tar del av vardagen i en bergsby. Det mest bestående minnet från resan blir sannolikt dina möten med lokalbefolkningen i alla de byar du besöker.
Dag för dag

Titta i vår bildsamling
Aktiv Äventyrlig resa med fysiskt krävande inslag.
Reslängd 17 dagar
Deltagare5-12
Bokning

Program

dagProgram
1-2 Marrakech
3 Draadalen
4 Buss till Merzouga
5-6 Med dromedar ut i öknen
7 Todra
8-10 Vandring i Rose Valley
11 Världsarvet Ait Benhaddou
12-16 Vandring i Höga Atlas
17 Marrakech

Titta i vår bildsamling

Karta

Karta

Reseledare

Hassan Hisse Hassan Hisse
Född 1985. Hassan är Amazigh Berber, uppvuxen i Atlasbergen och har en gedigen erfarenhet av Marockos berg, öknar och städer.

Hassan är mycket stolt över sitt lands natur, kultur och traditioner och älskar att visa upp det lokala perspektivet på de platser vi besöker. Han drivs av att öka förståelsen mellan människor från olika kulturer och bakgrund.

Khaled Lamlih Khaled Lamlih
Född 1982. Khalid är Amazigh Berber, uppvuxen i Atlasbergen. Arbetar som bergsguide. Älskar friluftsliv och att visa upp sin kultur för besökare. Talar tamazigh (Berber), arabiska, engelska, franska och spanska. Trivs bäst hemma i Atlasbergen.
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se