Christian Jutvik

Christian Jutvik

Reste landvägen till Indien 1969 och har därefter omvärlden och resande för att upptäcka och lära som centrala intressen. Undervisat i sociologi. Efter två år för Sida i Bangladesh grundade han Läs & Res 1979. Hemma trivs han bäst i skogen och i trädgården. Idag föreläsare och rådgivare.

christian.jutvik@lasochres.se

Elisabeth Gustafsson

Elisabeth Gustafsson

Elisabeth Gustafsson ansvarar för våra resor till Latinamerika. Elisabeth har rest mycket i Latinamerika, även i Afrika och Sydostasien. Tidigare har hon jobbat fyra år på barnrätts-organisationen Plan.
Elisabeth har en examen i Statsvetenskap med inriktning på Latinamerikastudier. Älskar att dansa kubansk salsa!

elisabeth.gustafsson@lasochres.se

Per Engström

Per Engström

Började jobba hos oss i juni 2014. Har ansvar för våra resor till Indien, Kina, Tibet, Mongoliet och Sydostasien. Per har rest mycket i Asien, Nordafrika och Latinamerika. Utbildad fotograf och journalist. Läst bl a Centralasien- och Sydasienkunskap. Säkert har du sett hans bilder och läst något han skrivit från Indien och Kina. Per talar hindi och tibetanska. Samtidigt en friluftsentusiast av rang.

per.engstrom@lasochres.se

Pontus Wallin

Pontus Wallin

VD och ägare av Läs & Res. Pontus brinner för resande utanför de ordinarie turistkartorna. Reser gärna till Afrika, men har rest mycket i Asien, Latinamerika och Östeuropa/Kaukasus. Utbildad civilekonom och statsvetare.

pontus.wallin@lasochres.se
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se