Jobba hos oss


Reseproducent


Detta söker vi

Vi söker dig som har ett stort intresse för medvetet och hållbart resande och samtidigt söker ett roligt och utvecklande arbete i en mycket spännande bransch!

Som reseproducent är du främst ansvarig för samtliga av företagets resor inom en viss region. Naturligtvis har du ett gediget intresse för den region du är ansvarig för. Vilken region som är aktuell är till viss del flexibel, men vi ser för denna tjänst att du helst har kunskap och erfarenhet av Sydostasien eller Afrika.

Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla ditt eget ansvarsområde samt att påverka den övergripande verksamheten vid företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och omfattar heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på Läs & Res kontor på Södermalm i Stockholm.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utvärdera, utveckla och administrera befintliga resor
  • Producera nya resor
  • Löpande kontakter med reseledare och resenärer
  • Rekrytera nya reseledare
  • Marknadsföring av resor

Din profil
Du har helst en akademisk utbildning med valfri inriktning. Framförallt har du dock ett stort omvärldsintresse med gedigen kunskap och erfarenhet från någon av de regioner vi arrangerar resor till. Språkkunskaper i lämpligt språk är meriterande.

Du som person
Som person är du ansvarsfull, strukturerad och helhetsorienterad samt värdesätter ett gott samarbete med kollegor och resenärer. I rollen som reseproducent är det viktigt att vara självgående samt att du ser vikten av kvalité i ditt arbete. Du är trygg och säker i din yrkesroll och har en förmåga att driva och entusiasmera dina kollegor. Som reseproducent har du en naturlig nyfikenhet på världen, olika kulturer och mötet med människor. Du är en naturlig lagspelare och drivs av att ständigt utveckla den verksamhet du är delaktig i.

Mycket stor vikt vid tillsättandet av tjänsten kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 2018-02-28. Urval och intervjuer sker dock löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker till VD Pontus Wallin på e-post: pontus.wallin@lasochres.se. Ansökan skall innehålla personligt brev samt CV. Vid frågor kontaktar du Pontus Wallin, telefon 08 - 452 96 96 alternativt 072 - 008 39 21.

Varmt välkommen med din ansökan!


Katalog 2018

Vår alldeles nya katalog är här.

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se