Välkommen till en spännande höst med Läs & Res!

Vi har fantastiskt mycket kul på gång på kontoret just nu. Utöver arbetet med några nya spännande resenyheter så sliter vi hårt med arbetet att få vår nya hemsida på plats. Dessutom är vi i slutfasen med produktionen av årets resekatalog. Men, den som väntar på något gott... Det kommer bli bra, vi lovar.

Som inspiration för hösten tittar vi på kontoret gärna på bilder från sommarens resor. Kika på bilderna längst ner i nyhetsbrevet så ser ni vad vi menar.

/Pontus

Specialresa med Jesper Bengtsson till Burma!

Passa på att följa med Jesper Bengtsson på vår nya spännande och upplevelserika resa till Burma. Jesper är en av Sveriges ledande Bumraexperter. Han har skrivit flera böcker om Burma och följt utvecklingen i landet under 20 års tid. Resan går bara en gång, är unik i sitt slag och bjuder på stora upplevelser. Förutom klassiska sevärdheter besöker du partihögkvarteret för Aung San Suu Kyis parti, NLD, i Yangon, träffar demokratiaktivister och besöka ett av Palmecentrets projekt i Irrawaddydeltat.
Den här resan ger dig en möjlighet att besöka landet
i den trevande demokratins tid med tillsammans med en av landets främsta expert inom området.

Resan går den 17 februari 2018. Den är på 14 dagar och kostar 21 700 kr. Läs mer om resan här!

Endagskurs i spanska 23 september - få platser kvar!Vi erbjuder en gratis endagskurs i spanska till alla som är inbokade på en av våra resor till Latinamerika. Nästa kurs äger rum i Stockholm lördagen den 23 september och det finns fortfarande ett begränsat antal platser kvar. Vill du vara med och träna på din spanska inför resan? Maila i så fall till elisabeth.gustafsson@lasochres.se och anmäl dig senast den 28 augusti. Bienvenido!

Hälsning från resan Östra TibetI somras hade vi iväg ett antal större grupper på resor runt om i världen. Här kommer några härliga bilder från reseledaren Lee Mao Qing som ledde resan Östra Tibet. Nästa sommar blir det nya avgångar av både Östra Tibet och Vandra i Tibet.

Varma hälsningar från oss på Läs & Res!

Följ oss på Facebook!

En bra resa ger perspektiv på livet
Läs & Res
08-452 96 96
Lundagatan 27, 117 27 Stockholm
www.lasochres.se
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se