Tre nya resor och sommarmingel i Stockholm!

Hitta nästa äventyr innan semestern börjar!

I det här fullmatade nyhetsbrevet finns det en hel del godbitar. Du får ta del av tre nya härliga resor till Vietnam, Argentina och Uruguay, och fler intressanta resor är på gång. Dessutom är vi stolta över att kunna presentera två nya kvinnliga reseledare, Marisa som leder våra resor till Argentina och Uruguay samt Alma som leder vår resa till Mexiko. Den 10:e juni bjuder vi in till traditionellt sommarmingel på vårt kontor i Stockholm. Ta med släkt och vänner och kom förbi och prata resor med oss! Vi har precis inlett arbetet med att ta fram en ny hemsida. Det är givetvis ett stort projekt som stjäl en hel del av vår tid, vilket innebär att årets katalog blir något försenad. Vi räknar med att du har katalogen i din brevlåda tidig höst. Som tack för ditt tålamod kommer du att bli dubbelt belönad med både en ny hemsida och en ny katalog som kommer att vara fullmatade med spännande resor och fina bilder.

Trevlig läsning!

Vandring i norra Vietnam

Möten med minoritetsfolk

Vi har bestämt oss för att äntligen göra en renodlad vandringsresa till de spektakulära bergen i norra Vietnam. Ta chansen och besök dessa vackra trakter och vandra genom byar befolkade av flera av landets många minoritetsfolk. Under vandringen kommer du nära den lokala kulturen samtidigt som du lär dig mycket om landets samhällsutveckling. Det är en unik upplevelse. Resan leds av vår rutinerade reseledare Nguyen Van Nang.

Resan är 14 dagar och kostar 14 800 kr.

Kommande avgångar: 1 oktober 2017, 29 mars 2018
Läs mer om resan här!


Argentina


Foto: Dag Sjöstrand

Argentina har länge varit ett efterfrågat resmål och nu har vi äntligen en helt ny resa att erbjuda till detta fantastiska land. Resan tar dig från den charmiga storstaden Buenos Aires, där du kan testa dina tangosteg, till norra Argentinas små byar och unika landskap. Den stora finalen på resan blir Patagonien där du vandrar i nationalparken Los Glaciares mäktiga berg. Resan går utmärkt att kombinera med resan till Uruguay. Bokar du båda resorna samtidigt får du en rabatt på 3800 kr.

Resan är 15 dagar och kostar 29 700 kr.

Kommande avgångar: 2 mars 2018
Läs mer om resan här!

Uruguay

Fiskebyn Punta del diablo

Uruguay blir lätt lite bortglömt mellan sina gigantiska grannar Argentina och Brasilien men få länder i Sydamerika är så välkomnande och trevliga att besöka. Det bästa med Uruguay är utan tvivel landets invånare och den fridfulla stämning som råder där. På kontoret är landet lite av en favorit. Paddla längs Uruguayfloden, koppla av på de vackra stränderna, spana efter sjölejon och strosa runt i den pittoreska kolonialstaden Colonia. Resan börjar och avslutas i Buenos Aires. Resan går utmärkt att kombinera med resan till Argentina. Bokar du båda resorna samtidigt får du en rabatt på 3800 kr.

Resan är 9 dagar och kostar 13 600 kr.

Kommande avgångar: 15 mars 2018
Läs mer om resan här!

Möt Marisa och Alma!

Marisa EspinolaAlma Ugarte Pérez

Vi är stolta över att kunna presentera två nya reseledare!

Marisa Espinola är född 1975 i Buenos Aires och leder våra nya resor till Argentina och Uruguay. Hon är arkitekt med stora kunskaper inom konst och har arbetat i Argentina, Uruguay, Colombia och Sverige. Efter sina två år i Sverige talar hon lite svenska.

Alma Ugarte Pérez är född 1987 i delstaten Puebla och bor numera i Mexico City. Hon leder vår resa till Mexiko. Alma har studerat internationella relationer och arbetar med mänskliga rättigheter i Mexiko.

Sommarmingel i Stockholm den 10 juni!

sommar

Äntligen är sommaren här och enligt tradition bjuder vi in till sommarmingel lördagen den 10 juni på vårt kontor i Stockholm. Vi har öppet hus kl 14.00 - 18.00. Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera resor och hoppas på sol och värme. Vi bjuder på tilltugg samt de yppersta viner.
Det är gratis men boka din plats här!

Varma hälsningar från oss på Läs & Res!

Följ oss på Facebook!

Läs & Res
www.lasochres.se
LundagaLuLundagatan 27, 117 27 Stockholm
08-452 96 96
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se