Nya resor, ny resekatalog, ny logotyp!

Spännande nyheter hos Läs & Res!

Det är mycket spännande på gång på Läs & Res! Hösten är intensiv på kontoret med pågående resor, planering för kommande resor samt utvärderingar av tidigare resor. Vi har även fått vår nya katalog, putsat lite på Läs & Res "utseende" samt producerat helt nya resor. Dessutom är vi riktigt stolta över vårt senaste tillskott till kontoret - en alldeles perfekt sliten cykelrikshaw som rullat flitigt på gatorna i Dhaka. Nu är det Stockholms tur!


Vår nya cykelrikshaw - en riktig skönhet!

Nya resor

I katalogen presenterade vi flera nya resor. Två av dessa är Afrikas Guldkust och Spirituella Indien. Två relativt olika resor, men som båda uppfyller en av Läs & Res mest grundläggande filosofier - nämligen att resande skall vara ett lärande!

Afrikas Guldkust

Färgglada fiskebåtar längs Afrikas Guldkust
Färgglada fiskebåtar längs Afrikas Guldkust

Denna resa tar dig genom grannländerna Ghana och Togo, två länder som skiljer sig mycket åt. I Ghana har demokratin fått fäste och landet beskrivs ofta som en av Afrikas framgångssagor. I Togo möts du av traditionell kultur och får uppleva vardagen på nära håll. Naturen möter du i Mole nationalpark där du strövar fritt i savannskogen bland antiloper, babianer och elefanter. Under resan besöker du även flera fort som på 1600-talet användes för handel med guld och slavar.

Resan är 17 dagar och kostar 19 700 kr.

Kommande avgångar: 16 mars 2018 samt 26 okt 2018
Läs mer om resan här!

Spirituella Indien - med yoga

Golden Temple i Amritsar, Sikhernas heligaste plats
Golden Temple i Amritsar, sikhernas heligaste plats

Indien är ett fantstiskt myller av språk, kulturer och religioner. På den här resan får du bekanta dig med de huvudsakliga religionerna i världens största demokrati. Möt sikher vid det gyllene templet i Amritsar, träffa buddhistiska munkar och nunnor i Dalai Lamas hemby och vandra med pilgrimer i Himalaya. Dessutom lär du dig allt om yoga på ett Ashram i Rishikesh, yogans huvudstad.

Resan är 18 dagar och kostar 17 500 kr.

Kommande avgångar: 16 mars 2018 och 11 okt 2018
Läs mer om resan här!

Ny katalog

För några veckor sedan kom äntligen årets efterlängtade resekatalog. Som ni säkert redan känner till producerar vi allt innehåll i katalogen själva. Det är ett omfattande arbete, men samtidigt roligt och inspirerande då det innebär mycket kontakter med er resenärer. Ni bidrar med foton, tankar efter resan och idéer kring befintliga och nya resor. Tack för all hjälp! Vi är mycket nöjda med resultatet och hoppas att ni också är det.

Obs! Har du ej fått vår katalog eller vill ha fler för att lämna till vänner, bekanta eller kollegor? Svara då på detta mejl så skickar vi vår katalog till dig omgående!

Framsidan 2017

Ny logotyp

Förnyelse förnöjer! En jordglob i någon form har (nästan) alltid varit en del av Läs & Res logotyp och kommer fortsatt att vara det under många år framöver. Vi kände dock att det var dags för en liten uppfräschning och har därför arbetat en del med Läs & Res "utseende", bland annat i form av en ny logotyp. Mer av uppfräschningen kommer ni att se när vi senare lanserar vår nya hemsida.
Ny rekrytering till kontoret i Stockholm

Känner du någon med ett gediget intresse för omvärlden, medvetet & hållbart resande och samtidigt söker ett övergripande ekonomiansvar i en mycket spännande bransch? Vi utökar vår verksamhet och söker därför en reseproducent/ekonomiansvarig till kontoret i Stockholm. Läs mer om tjänsten här!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, idéer eller synpunkter. Kontakten med er resenärer är mycket värdefull för oss!

Fortsatt trevlig höst önskar vi på Läs & Res!


Följ oss på Facebook!

Läs & Res
www.lasochres.se
LundagaLuLundagatan 27, 117 27 Stockholm
08-452 96 96
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se