Inspirerande resekvällar i höst!

September är vandringsresornas månad. Om några dagar startar premiärresan till Transsylvanien. Med vandring mellan välbevarade byar så kommer våra resenärer få uppleva det bästa av unika Transsylvanien. Vi har i slutet av september även vandringsresor till Atlasbergen i Marocko och Great Himalayan Trail i Nepal.

För er som inte har någon planerad resa att se fram emot så hoppas vi att ni har möjlighet att komma på någon av höstens resekvällar. Vi fortsätter vår strävan att komma ut i landet för att kunna träffa så många av er som möjligt. I höst kommer vi till Sundsvall och Östersund! Vi ses där!

Alla våra resekvällar är gratis, men se till att boka din plats!

31 Okt Stockholm
Madagaskar - en dröm för naturälskare
Kameleonter är lätta att ta och fotografera Christian Jutvik berättar i ord och bild om unika Madagaskar. Följ med på en resa till ett land som inte liknar något annat. Många växter och djur är endemiska för ön, de finns bara här. Lemurer, kameleonter, regnskog och besök i byar utlovas.

Plats: Terrassen - Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B
Tid: 31 oktober kl 18.30 - 20.00 Boka din plats här!

9 Nov Stockholm
Indien från norr till söder
Lotusblomman är vanligt förekommande i Kerala Indien fyller 70 år och vi vill uppmärksamma detta med en resekväll där Per Engström berättar om två helt skilda resor i detta mångfasetterade land - Nordöstra Indien och Södra Indien. Följ med från minoritetsfolken och regnskogen i östra Himalaya till södra Indiens tempel, kryddbasarer och Backwaters.

Plats: Terrassen - Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B
Tid: 9 november kl 18.30 - 20.00 Boka din plats här!

15 Nov Sundsvall
Colombia och Vandringar i Himalaya
Vandringen till Ciudad Perdida är en spektakulär naturupplevelse Elisabeth Gustafsson och Per Engström från Läs & Res kommer på besök. Elisabeth tar dig med till Colombia, där vandringen till den förlorade staden "Ciudad Perdida" är en av höjdpunkterna. Per fokuserar på vandringar i Himalaya och hjälper dig att hitta vandringen som passar just dig.

Plats: Naturkompaniet i Sundsvall, Kyrkogatan 21
Tid: 15 november kl 18.00 - 20.00 Boka din plats här!

16 Nov Östersund
Colombia och Vandringar i Himalaya
Bländande utsikt vid Phoksundo sjön Elisabeth Gustafsson och Per Engström från Läs & Res kommer på besök. Elisabeth tar dig med till Colombia, där vandringen till den förlorade staden "Ciudad Perdida" är en av höjdpunkterna. Per fokuserar på vandringar i Himalaya och hjälper dig att hitta vandringen som passar just dig.

Plats: Naturkompaniet i Östersund, Prästgatan 31 A
Tid: 16 november kl 18.00 - 20.00 Boka din plats här!

23 Nov Stockholm
Colombia och Vandringar i Etiopien och Tanzania
Vandring på savannen Pontus Wallin berättar om en naturskön vandring i Simienbergen i Etiopien samt bjuder på det bästa från vandring och bestigning av Kilimanjaro i Tanzania. Elisabeth Gustafsson tar dig med till Colombia, där vandringen till den förlorade staden "Ciudad Perdida" är en av höjdpunkterna.

Plats: Naturkompaniet i Stockholm, Hantverkargatan 38-40
Tid: 23 november kl 18.00 - 20.00 Boka din plats här!

Kom och träffa oss när Vagabond firar 30 år!

Resetidningen Vagabond firar 30 år. Den 15 oktober arrangeras en heldag med temat Upptäck världen! på Etnografiska Museet i Stockholm. Vi är sponsor till dagen och deltar naturligtvis på plats. Kom och lyssna på Per Engström som berättar om Nordöstra Indien. Läs mer här!

Varma hälsningar från oss på Läs & Res!

Följ oss på Facebook!

Läs & Res
www.lasochres.se
Lundagatan 27, 117 27 Stockholm
08-452 96 96
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se