Bekräftade resor i vinter!

13 bekräftade resor i december, januari och februari!

Varför inte ta chansen att följa med på någon av våra resor i december, januari och februari? Här följer våra bekräftade resor under den perioden. Bekräftad resa betyder att resan garanterat blir av. Några är fullbokade, men på de flesta resor finns det platser kvar.

Här följer resorna i datumordning. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring någon resa!

17 dec, Stora Kamelresan
Lejonskog, tempel och dromedarvagn Familjeresa!
Vänlig mottagande under tur i Great Rann of Kutch Vandra uppför tempelberget i Palitana. Åk tåg till Girskogen för att se det asiatiska lejonet. Det är ett äventyr att åka med kamelvagn mellan byar och möta de gästfria, stolta människorna. Avslutning med bad i Arabiska sjön.

18 dagar. 15 300 kr. Barnpris: 11 300 kr

20 dec, Vandra i Tanzania
Vandra med massajer och bestig Kilimanjaro
Under vandringen på savannen har du vacker utsikt över Mt Meru Du möter savannens djur i Tarangire och den berömda Ngorongorokratern. Du vandrar med massajer vid Mt Longido och bestiger Kilimanjaro, Afrikas högsta berg. Lägg till magiska Zanzibar för avkoppling och kultur.

16 dagar. 29 300 kr.

21 dec, Kuba
Upptäck unika Kuba
Gammal jänkare i Havanna Alla har vi vår bild av Kuba: amerikanska bilar, Che Guevara, musik och dans, cigarrer och Hemingways böcker. Resan tar dig tvärs över hela ön, från mytomspunna Havanna genom historiska kolonialstäder till Baracoas vackra natur.

19 dagar. 20 800 kr

22 dec, Södra Indien
Tempel, regnskog och Backwaters
Lotusblomman är vanligt förekommande i Kerala Under två veckor får du det bästa av södra Indien: fantastiska tempel i Madurai, Keralas berömda vattensystem; Backwaters, djurlivet i Anamalai samt svalkande bad i Indiska oceanen. Dessutom får du vandra mellan småbyar och besöka ett tigerreservat.

16 dagar. 16 700 kr

22 dec, Mekongdeltats pärlor
Mekongdeltat och Con Dao
Stillsam strand på Con Dao En kontrastrik och unik resa till södra Vietnam där du besöker småstäderna Ha Tien och Sa Dec, två okända pärlor i Mekongdeltat samt ön Con Dao i Sydkinesiska sjön. Här, utanför de kända turiststråken får du uppleva ett annat Vietnam.

13 dagar. 14 300 kr

27 dec, Mexiko
Upptäck en färgstark kultur
Cenotes på Yucatánhalvön Resan tar dig från världsmetropolen Mexico City till flamingokolonier vid Karibiska havet. Mexikos mångtusenåriga historia gör sig påmind överallt med tempel, pyramider och spansk kolonialarkitektur. Du får även bekanta dig med bergen i Sierra Norte.

22 dagar. 16 800 kr

28 dec, Musiken på Kuba
Möt Kubas musikliv
Låt musiken hitta dig, den finns överallt På resan tvärs över ön upplever du musik som salsa, son, mambo, cha-cha-cha och latin jazz. Du besöker replokaler, jazzklubbar och musikskolor. Det blir även besök vid historiska platser och natursköna områden.

14 dagar. 17 800 kr

15 jan, Tanzania
Savann, bergsregnskog och segling till Zanzibar
Mobilsamvaro i norra Tanzania Följ med på en spännande och annorlunda resa till Tanzania. Du följer med på fantastisk safari, besöker byn Chome och vandrar i bergsregnskog. Till Zanzibar seglar du på natten med en traditionell dhow. Stjärnorna visar vägen till kryddornas ö.

17 dagar. 18 700 kr.

22 jan, Burma
En demokrati i utveckling
Ett grannlaga arbete att vittja näten på Inle Lake Burma är ett förtrollande vackert land med stor etnisk mångfald, gyllene pagoder och otroligt god mat. Nu har militärjuntan gjort helt om och demokratin har börjat spira. Du möts nu av optimism och öppenhet. Res till Burma och upplev förändringen på plats.

21 dagar. 20 500 kr

2 feb, Södra Indien
Tempel, regnskog och Backwaters
Södra Indien Under två veckor får du det bästa av södra Indien: fantastiska tempel i Madurai, Keralas berömda vattensystem; Backwaters, djurlivet i Anamalai samt svalkande bad i Indiska oceanen. Dessutom får du vandra mellan små byar i bergen och besöka ett tigerreservat.

16 dagar. 16 700 kr

4 feb, Natur i Sydasien
Djur och natur i tre länder
Det lönar sig att vänta och sitta still Den ultimata resan för dig som är intresserad av djur och natur. I Indien besöker du förstklassiga nationalparker, i Bangladesh åker du båt i Sunderban, Ganges delta, och i Nepal får du vandra fritt i nationalparken Chitwan.

16 dagar. 16 700 kr

7 feb, Colombia
Ett magiskt land
Vandringen till Ciudad Perdida är en spektakulär naturupplevelse Resan har det mesta; Guatavitas legendomspunna lagun, den färgsprakande livliga kolonialstaden Cartagena, Valle de Cocoras vaxpalmer och kolibris, La Guajiras öken och öde stränder samt ruinerna efter den bortglömda staden - Ciudad Perdida.

16 dagar. 17 900 kr Fullbokad!

21 feb, Sri Lanka
Ett fascinerande land med rik historia
Nybadade i Kaudulla Resan går genom vacker natur till gamla huvudstäder, artrika nationalparker, teplantager och inbjudande stränder. I Jaffna, tamilernas huvudstad, får du en föreläsning om hur inbördeskriget har påverkat landet.

16 dagar. 19 500 kr Fullbokad!

Varma hälsningar från oss på Läs & Res


Följ oss på Facebook!

Läs & Res
www.lasochres.se
Lundagatan 27, 117 27 Stockholm
08-452 96 96
Katalog 2018

Du har väl vår senaste katalog?

Snart kommer vår nya sajt.

(under tiden hittar du alla nyheter på vår gamla sajt)

Fortsätt till lasochres.se